Dot: Зйомка панорамного відео на вашому iPhone 4

Хтось зумів зібрати мільйон на Kickstarter, хтось — «тільки» десяту частину від нього. Все вірно, хитромудре пристосування в руках дівчини на фото настільки вразило користувачів порталу, що зараз, за пару днів до точки фінансування, проект має у своєму активі майже $ 117,000. Давайте розбиратися, чим же він такий хороший.

http://proapple.com.ua

Dot являє собою спеціальну насадку для камери iPhone 4. З її допомогою ви можете знімати панорамне відео. Зйомка проводиться через відповідну програму в розширенні близько 1280х352 (дивно, але навіть самі автори не знають точного розширення). Під час зйомки ви кладете iPhone лицьовою поверхнею вниз. Конструкція насадки така, що подряпати дисплей в такому положенні не вийде. З іншого боку, неможливість бачити те, що ви знімаєте, принаймні, бентежить. Розробники пояснюють це так:

Конструкція Dot пристосована для використання екраном вниз, оскільки під час наших тестів єдине, що можна було дізнатися, дивлячись на дисплей — це дивиться хто-небудь в камеру чи ні. Замість цього, ми пропонуємо просто «покласти камеру і насолоджуватися вечіркою».

Передзамовлення на порталі Kickstarter коштуватиме вам $ 98 (недешево, проте), плюс $ 15 за доставку до нас. Виробництво стартує в липні, а забезпечити всіх бажаючих автори обіцяють до кінця літа. Чи жарт — проект фінансують майже 1000 чоловік! Якщо зацікавилися, поспішайте, до кінцевої точки фінансування залишилося всього 34 години.

Оставить комментарий