Прототип iPhone 4 продається на eBay

Ще місяць тому ми з вами повинні були побачити, яким стане п’яте покоління купертіновского смартфона. Не зрослося. До наступної передбачуваної дати презентації iPhone 5 залишається менше двох місяців, що означає швидке збільшення частоти «витоків» інформації — можливо навіть з фотографіями. Поки що найсерйознішою подібною історією стала поява прототипу iPhone 4 в руках Gizmodo і наступні юридичні бомбардування видавництва.

На eBay викладений незвичайний лот, доля якого туманна і безпосередньо залежить від моторності Apple. Якщо у вас завалялися зайві гроші в кейсах або коробках, придивіться до цього непрацюючому iPhone. Його головна фішка — походження і відмінності в зовнішньому вигляді.

Це прототип iPhone 4. Не включається далі екрану відновлення, не активується (бо був віддалено відключений) і не має позначень на кнопках регулювання гучності. Ціна на лот в даний момент становить … 999.999 доларів. І один цент. 63 ставки, 7 днів і 11 годин до закінчення торгів. Щось підказує, що останнє слово скаже Apple, і більше про цей прототип ми вже нічого не почуємо.

http://proapple.com.ua

Оставить комментарий